Yandex Metrica

Emshine + Rf Nedir?

EMSHINE + RF; günümüzde daha biçimli bir vücut için teknolojinin geldiği en son noktadır. Egzersiz yapmadan karın kaslarını güçlendirmek, kalçalarınızı, bacaklarınızı ve kolları biçimlendirmek mümkün. Üstelik sistemin işlem yapılan bölgedeki yağ hücrelerini parçalamak gibi önemli bir özelliği var.

Nasıl Etki Ediyor?

Emshine + RF etkinliği klinik çalışmalarla kanıtlanmış bir teknolojidir ve yüksek yoğunluklu odaklı elektromanyetik enerji ( HI-EMT ) kullanarak etki eder. Bu güçlü enerji sayesinde uygulanan bölgedeki kasların kasılması sağlanır. 30 dk. gibi kısa bir sürede kasların ortalama 20.000 defa kasılmasını sağlayan teknoloji, egzersizle bile mümkün olmayan sonuçlar elde edilmesini mümkün kılıyor.

Kasların bu derece yoğun şekilde çalışması ise sadece kas liflerinin yoğunluğunu artırmakla kalmıyor aynı zamanda uygulama yapılan bölgedeki yağ yakımını da artırıyor.  Kasların forma girmesi ve yağ hücrelerinin parçalanması ile birlikte optimum sonuçlar elde etmek mümkün oluyor.

Emshine + RF’in yağ yakımını hızlandıran bir diğer özelliği de sisteme eklenen radyo frekans enerjisidir. Yağ hücrelerinin ısısını artıran radyo frekans kasların kasılması ile tetiklenen yağ yakımı sürecini destekliyor ve uygulama sırasında daha fazla yağ yakılmasını sağlıyor. Radyo frekans enerjisinin olumlu bir yan etkisi daha var, cildi sıkılaştırması, cildin elastikiyetini artırması.

Yağ dokusu %30 azalıyor

Kas kütlesi %25 artıyor

Hamilelerle rastlanan karın kası ayrılmasını %19 iyileştiriyor

Karın bölgesinde ortalama 5.9 santim incelme sağlıyor

Dümdüz bir Karın

Karın yoğun diyet ve egzersiz programına rağmen bile forma girmesi en zor bölgedir, özellikle de hamilelik sonrasında. Emshape + RF yağ dokusunun altındaki kasları güçlendirir, kas yoğunluğunun artmasını sağlar ve yağ hücrelerini parçalayarak daha düz ve atletik bir karın bölgesi yaratır.

Emshape + RF karın kaslarını güçlendirici, forma sokucu etkisi erkeklerin de ilgi alanına giriyor. Güçlü, belirgin karın kasları yaratmakta etkili olan Emshape + RF, karın bölgesinde sporla elde edilmesi son derece güç bir etki yaratması ile ön plana çıkan bir uygulamadır.

Emshape + RF ile Çekici Kollar

Emshape + RF ilerleyen yaşla birlikte sıkılığını kaybeden, gevşeyen kolları forma sokmakta da son derece etkili bir uygulamadır. Yaz aylarında kısa kollu kıyafetler giymekten kaçınıyor, kollarınızdaki sarkmadan, tombulluktan rahatsız oluyorsanız Emshape + RF uygulaması için uygun bir adaysınız.

Bacak Şekillendirme

Emshape + RF bu zorlu bölgede de ön plana çıkan, başarılı sonuçlar sağlayan bir uygulama. Sistemin özelliği ön, arka, iç bacaklar ve basenlerde (bacakların dış kısmı)  uygulanabilir olmasıdır. Emshape + RF teknolojisi baldırları şekillendirmekte de etkili. Kas yapıcı ve yağ yakıcı etkisi daha biçimli bacaklar, daha çekici baldırlar yaratıyor.

Kalça Biçimlendirmede Emshape + RF

Özellikle kalçalarının formunu kaybetmesinden ve popo düşüklüğünden şikâyetçi olan danışanlar Emshape + RF uygulamasından ciddi faydalar sağlayabilir. Emshape + RF popo düşüklüğünde ve kalça biçimlendirmede etkili olan en iyi cihazdır. Emshape + RF daha yuvarlak, daha kalkık kalçalar yaratmakta, bu bölgedeki fazla yağ dokusunu azaltmada son derece etkili bir uygulamadır.


Emshine + Rf Nedir? Yakından Tanıyın


Emshine + Rf Nedir? Teknik Özellikler